Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Κόκκινη κάρτα στην Έμη Λιβανίου

Κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και αποβολή μέχρι το τέλος της σεζόν επέβαλλε ο Σταμάτης Μαλέλλης στην Έμη Λιβανίου, με αφορμή τους ισχυρισμούς της σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό On Off της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (20 Απριλίου 2008). Στη συνέντευξη αυτή είχε ισχυριστεί ότι η εκπομπή «Κάθε Μέρα Καλημέρα» κάνει ισχνά νούμερα μέχρι τις 8 το πρωί, που αρχίζουν τα κουτσομπολίστικα και life style θέματα, αφήνοντας αιχμές κατά του Σταμάτη Μαλέλλη για τη δομή της εκπομπής:

- Η δομή της εκπομπής σε καλύπτει ή αν περνούσε περισσότερο ο λόγος σου θα άλλαζες πράγματα;

- Αν και μου αρέσει να διαβάζω τις εφημερίδες και να βρίσκω τις ειδήσεις, γιατί πάνω απ' όλα είμαι δημοσιογράφος, αν εγώ έφτιαχνα την εκπομπή θα ξεκίναγα το λάιφ στάιλ από τις επτά».

Είναι η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντικρύζει η Έμη Λιβανίου από το Μαλέλλη. Την πρώτη την είχε αντικρίσει μαζί με το Γιώργο Λιάγκα τον Ιανουάριο του 2007. Κίτρινη κάρτα και τιμωρία 5 αγωνιστικών είχε επιβάλλει ο Σταμάτης Μαλέλλης και στο Στέφανο Χίο φέτος την Πρωταπριλιά.

Η Έμη Λιβανίου, πιθανότατα θα παραμείνει στο Star και θα ικανοποιήσει την επιθυμία της να μεταφερθεί από τη ζώνη των γαλατάδικων (7-10) στη ζώνη των πρωινάδικων (10-1). Άλλωστε έχει ισχυρές πλάτες στο κανάλι (ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν ο κουμπάρος στο γάμο της με τον Αντώνη Λιβάνιο), χάρη στις οποίες κατάφερε να εκδιώξει τον Τέρενς Κουίκ και να αναβαθμιστεί από συμπαρουσιάστρια σε κεντρική παρουσιάστρια του «Κάθε Μέρα Καλημέρα» πριν δύο χρόνια. Μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν την εκπομπή θα παρουσιάζει ο έως πρότινος συμπαρουσιαστής της, Αντώνης Κοκκορίκος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστηθηκα διοτι η κυρια αυτη παταει επι πτωματων και ειχε ριξει τον Κουικ που την ανεδειξε. Τωρα το πληρωσε μετο ιδιο νομισμα, ασε που ο Κοκορικος δεν τις εδινε σημασια οταν μιλαγε. Να δουμε θα ξεκαβαλλησει το καλαμι?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ .ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!