Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Πρόγευση από webtv.zougla.gr

webtv.zougla.grΜια πρώτη γεύση από τη δικτυακή εφημερίδα τηλεόραση Ζούγκλα, που ετοιμάζει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η δημοσιογραφική του ομάδα, πήραμε χθες. Στη σελίδα webtv.zougla.gr, που αυτή τη στιγμή δεν αποκρίνεται, υπήρχε χθες φόρμα αποστολής βίντεο, που απαιτούσε τη δημιουργία λογαριασμού στο Brightcove. Δε χρειαζόταν να ήταν κανείς χάκερ για να εντοπίσει το κανάλι της Ζούγκλας στο Brightcove.

Εκεί μπορεί κανείς να δει τα δοκιμαστικά δίλεπτα τηλεοπτικά δελτία, όπως τα χθεσινά των 12:00 με τη Γεωργία Ευσταθίου, των 18:00 και των 22:00 με τον Μάνο Νιφλή. Το πρώτο δοκιμαστικό δελτίο ήταν αυτό της Τετάρτης 14 Μαϊού. Ακόμη δεν έχουμε δει δελτίο με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Καπελετζή και δεν έχουμε μάθει από πού αντλεί το Zougla News τα πλάνα του. Είναι φανερό ότι τα δελτία ειδήσεων δεν θα μεταδίδονται live, αλλά μαγνητοσκοπημένα.

Όσο για την έντυπη έκδοση της Ζούγκλας, θα πρέπει να περιμένουμε το Πάσχα του 2009, λίγο πριν τις ευρωεκλογές, αφού κάτι τέτοιο προβλέπεται στην ανεπίσημη συμφωνία του Μάκη με το Γιώργο Μπόμπολα, όταν ο πρώτος πούλησε στο δεύτερο το μερίδιό του στο Πρώτο ΘΕΜΑ, το 40% δηλαδή των μετοχών της εφημερίδας.

Update: Μετά τη διαρροή του καναλιού της Ζούγκλας, άρχισαν να διαγράφονται τα βίντεο από το Brightcove.

Δεν υπάρχουν σχόλια: