Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Γιώργος Καρατζαφέρης vs Γιάννης Πολίτης

Γιάννης Πολίτης - Κωνσταντίνος ΖούλαςΟ Γιάννης Πολίτης και όχι ο Κωνσταντίνος Ζούλας φέρεται να είναι ο δημοσιογράφος που φωτογράφισε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην ομιλία του στη Βουλή και στη συνέντευξή του στο MEGA. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή σχετικά με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος με θέμα «Μ.Μ.Ε. και κυβέρνηση», υποστήριξε:

Υπάρχουν ακραία φαινόμενα. Πέραν των μισθοφόρων, υπάρχει δημοσιογράφος που δουλεύει για το δήμο Αθηναίων. Συμπτωματικά ο ίδιος δουλεύει και για το κρατικό κανάλι και παίρνει και από εκεί. Δεν μπαίνει λοιπόν στον πειρασμό της μη αντικειμενικής παρουσιάσεως των γεγονότων;

Στη συνέντευξή του στο MEGA ήταν πιο σαφής. Μίλησε για δημοσιογράφο που εργάζεται στον Αθήνα 9.84 με 5.000 ευρώ μισθό και στη ΝΕΤ με άλλα τόσα. Ο Γιάννης Πολίτης είναι ο γενικός διευθυντής του ραδιοφώνου του Δήμου Αθηναίων και παρουσιάζει την εκπομπή «Προσκήνιο» κάθε Δευτέρα στη ΝΕΤ. Ο Κωνσταντίνος Ζούλας συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Κι ήταν η μέρα Σάββατο» κάθε Σάββατο στον Αθήνα 9.84 και είναι ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Press» κάθε Τρίτη στη ΝΕΤ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ολοκληρώνοντας την ομιλία του στη Βουλή, επιτέθηκε και σε συγκεκριμένες εφημερίδες:

Θα πω κάτι για αυτό το αυτί που πρέπει να ακούσει. Μην χαϊδεύεις Το Ποντίκι γιατί θα κολλήσεις πανώλη, μην παίζεις στο Παρασκήνιο κινδυνεύεις να βγεις στη σέντρα, μην παίζεις Το Παρόν διακινδυνεύοντας το μέλλον, μην εκτίθεσαι στον Ιό γιατί κινδυνεύει η υγεία σου, μην εμπιστεύεσαι την Αυριανή ημέρα ξεχνώντας τη χθεσινή. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι καίσαρες πέσανε από τους μισθοφόρους των πραιτοριανών τους. Σας τα λέω αυτά για να ανοίξω τα μάτια σας και να προστατεύσω τα δικά μου.

8 σχόλια:

mmexer είπε...

και τα δύο ΝΔ δεν είναι; Τι τον πείραξε τώρα τον Καρατζαφέρη;

Σε έχω προσθέσει στην μπλογκλιστ μου ως ανταπόδοση :)

Διονύσης είπε...

Κοττάκης, Ζούλας, Πολίτης αποτελούν τσιράκια της ΝΔ.

Μαγκιά του Καρατζαφέρη που έθιξε το θέμα, γιατί κανείς δεν τόλμησε να το αγγίξει μέχρι στιγμής.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρει ότι το πρόσωπο που φωτογράφισε ο Καρατζαφέρης ταιριάζει σε τέσσερις δημοσιογράφους και κατονομάζει πέντε. Αφήνει δε να εννοηθεί ότι η φωτογραφία ταιριάζει στην Άννα Παναγιωαταρέα.

Το επαγγελματικό προφίλ του δημοσιογράφου που «φωτογράφισε» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εικάζεται ότι προσομοιάζει σε τουλάχιστον τέσσερις δημοσιογράφους: στον κ. Γιάννη Πολίτη, διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84, παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής στη ΝΕΤ και πολιτικού συντάκτη της εφημερίδας «Τα Νέα», στην κυρία Αννα Παναγιωταρέα, η οποία έχει εκπομπή στην ΕΡΤ, εργάζεται στον 9,84 και απασχολείται στις δημόσιες σχέσεις του ιδρύματος Ωνάση, και στους κυρίους Άρη Σκιαδόπουλο, Κωνσταντίνο Ζούλα και Γιάννη Τζανετάκο, οι οποίοι εργάζονται ταυτοχρόνως στα δύο παραπάνω ΜΜΕ. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ορισμένοι από τους ως άνω δημοσιογράφους, όπως ο κ. Πολίτης, έχουν πάρει αποστάσεις εδώ και καιρό από τον κ. Ρουσόπουλο.

O ίδιος ο κ. Kαρατζαφέρης σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με δημοσιογράφους «φωτογράφιζε» δημοσιογράφο η οποία εκτός από MME απασχολείται σε νοσοκομεία, ιδρύματα και άλλες δουλειές που συνδέονται με το κράτος.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτης εχει και οδηγο τρομαρα του στον 9.84 παριστανει και το γοη.
αληθεια ο Κακλαμανης κρυβεται που ειναι.
Σπουδαιος δημοσιογραφος ο πολιτητς να τον χαιρονται στα Νεα δεν ντρεπομαστε επιτελους με τους χαμολεοντες

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης μίλησε για άντρα δημοσιογράφο. Στη Βουλή είπε: "Συμπτωματικά ο ίδιος δουλεύει και για το κρατικό κανάλι"

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟΝ 9.84 ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο Πολίτης πρέπει να είναι τελείως γελοίο άτομο.Τι θέλει την εμφάνηση στο εορταστικό της ΝΕΤ μετά απο την ξεφτίλα του.Μετά λένε τους δημοσιογράφους αλήτες καιπουφίανους και απορούμε

Ανώνυμος είπε...

* Μιλώντας στη Βουλή την προηγούμενη Παρασκευή ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρωθυπουργό να προσέχει πέντε έντυπα. Ανάμεσα σ' αυτά και ο ...«Ιός». Το σχετικό απόσπασμα:

«Μην εκτίθεσαι στον Ιό, γιατί κινδυνεύεις από ανήκεστο βλάβη της υγείας σου». Φυσικά είναι κάπως δύσκολο να μπει κανείς στο μυαλό του κ. προέδρου, αλλά το σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει ότι η στήλη μας συνεχίζει να αποκαλύπτει την πραγματική πολιτική ατζέντα του κόμματός του, που παραμένει ένα κλασικό ακροδεξιό και ρατσιστικό μόρφωμα, παρά τις τηλεοπτικές προσπάθειες εξωραϊσμού του.

**Ακολουθώντας τον «αρχηγό», ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να εκλαϊκεύσει το μήνυμα την περασμένη Δευτέρα στην τηλεοπτική εμπορική του εκπομπή: «Η θολοκουλτούρα του "Ιού" της Ελευθεροτυπίας και λοιπών φρενοβλαβών έχει δημιουργήσει βλάβη στον εγκέφαλο. Κάτι πρέπει να κάνουμε». Ασφαλώς ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει ξεχάσει την αποκάλυψή μας ότι διαφήμιζε επί μέρες σκανδαλωδώς από την εκπομπή του το ανατριχιαστικό ναζιστικό πόνημα για τους Εβραίους του πατέρα Πλεύρη (βλ. φωτογραφία). Αλλά τον προδίδουν τα λόγια του τον καημένο τον «Αδώνιδα». Τους ιδεολογικούς του αντιπάλους τούς θεωρεί «φρενοβλαβείς», όπως κι εκείνος ο πνευματικός πατέρας του Πλεύρη, ο Αδόλφος. Βέβαια η ιστορία έχει αποφανθεί οριστικά για το ποιος υπήρξε φρενοβλαβής σ' εκείνη την περίπτωση.

**Από κοντά και το φρεσκοπουλημένο «Πρώτο Θέμα», το οποίο συνεχίζει να συνδυάζει το λαϊκό λάιφ στάιλ με στρατευμένα ακροδεξιά «ρεπορτάζ» που φέρουν τη βαριά αποφορά του βαθέος κράτους και των υπηρεσιών του. Αφιέρωσε λοιπόν μια ολόκληρη σελίδα για να φιλοξενήσει σε (ανυπόγραφο βέβαια) «άρθρο» κάθε λογής ασυναρτησία που κυκλοφορεί στα ακροδεξιά μπλογκ και στη φαντασία κάθε πικραμένου εναντίον του «Ιού».