Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Για το λουκέτο σε Fan's News και Sportime

Το παρασκήνιο για την αναστολή έκδοσης της αθλητικής εφημέριδας Fan's News, αλλά και για το χαρτί που βρήκε ο Κώστας Κυριακόπουλος για να επανεκδόσει την Αθλητική, αποκαλύπτει συντάκτης της εφημερίδας:

Την Δευτέρα 7 Απριλίου και ενώ είχε προηγηθεί επίσχεση εργασίας το Σάββατο που δεν βγήκε φύλλο γιατί δεν μας είχαν πληρώσει, ο διευθυντής της εφημερίδας Κώστας Αγγελόπουλος, μας είπε να κάνουμε μία προσπάθεια να βγάλουμε την εφημερίδα για να μην χαλάσει ο τίτλος στην πιάτσα. Δουλέψαμε κανονικά ώσπου κατά τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας 7 Απριλίου μας είπε ότι αναστέλλεται η έκδοση γιατί αδυνατεί να πληρώσει.

Μαζί με τους τεχνικούς, τους διορθωτές και τους ανταποκριτές είμαστε 46 άτομα στο δρόμο χωρίς να ξέρουμε αν θα πάρουμε τα χρήματα που έχουμε δουλέψει. Εκδότης είναι ο Σπύρος Δίζελος (ο γνωστός, που με Κυριακόπουλο και Μπίρη έκλεισαν Αθλητική Ηχώ και Sportime και έχουν μπλεχτεί και με τη Νέα Ωρα), που ο αντιπρόσωπος του (γιατί δεν είχε τα κότσια να έρθει ο ίδιος) μας είπε ότι κλείνει γιατί δεν μπόρεσε να πάρει δάνειο από την Κύπρου.

Στην συγκέντρωση που κάναμε το Σάββατο μας είπε ότι αγόρασε από τον Καλοφωλιά χαρτί για ενάμισι μήνα. Μήπως τον έπιασε και αυτόν κορόιδο και έδωσε το χαρτί στην Ηχώ και στον καλό του φίλο Κυριακόπουλο (και απατεώνα επίσης) για να δώσουν φιλί ζωής σε μία εφημερίδα που ξέρουν ότι θα πάρουν επιδότηση και μετά θα κλείσουν;

Μας είπαν ότι τα χρήματα θα μας τα δώσουν μέχρι την άλλη Τρίτη. Ο Πέτρος Σαρίμπελας που είχε το ατελιέ, πήρε τα μηχανήματα του και δύσκολα θα ξαναγυρίσει ακόμα και αν πληρωθεί.

Στο μέτωπο του Sportime, οι εργαζόμενοι απέστειλαν εξώδικο στην εταιρεία Impatatur, που εκδίδει την εφημερίδα, τo οποίo κοινοποίησαν στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του υπουργείου Απασχόλησης.

Πηγές: Συντάκτες Sportime, realSportime, ApoMesa.info

Δεν υπάρχουν σχόλια: