Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Το ΕΘΝΟΣ τσίμπησε το δόλωμα και πιάστηκε στο αγκίστρι

TV ΕΘΝΟΣ, Στο αγκίστρι, 8 Απριλίου 2008Την πάτησε άσχημα το ΕΘΝΟΣ και πιο συγκεκριμένα η τηλεοπτική στήλη Στο Αγκίστρι της Τρίτης 8 Απριλίου 2008. Την πρωταπριλιά, η εφημερίδα Αιολικά Νέα της Λέσβου τήρησε το έθιμο γράφοντας ότι «μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, το Μυτιλήνη TV αγοράστηκε από τον Μυτιληνιό Διευθυντή ειδήσεων του “Star”, Σταμάτη Μαλέλλη».

Την επόμενη μέρα, η εφημερίδα της Λέσβου επισημαίνει ότι η είδηση ήταν ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα: «Η χθεσινή “είδηση” περί αγοράς της “Τηλεόρασης Μυτιλήνης” από τον Μυτιληνιό Διευθυντή Ειδήσεων του “Star”, σαφώς και εντάσσεται στο έθιμο της Πρωταπριλιάς. Αφήνει κανείς το “παιδί” του να το πάρει άλλος; Και του χρόνου...».

Μια βδομάδα μετά, το ΕΘΝΟΣ ξεθάβει την είδηση και γράφει: «Ο Σταμάτης Μαλέλλης, ο... μπος του ενημερωτικού και όχι μόνο τομέα του Star, που όπως ψυχανεμίζομαι έβαλε πλώρη για άλλα μετερίζια. Πέραν της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης. Όπως μαθαίνω, πρόσφατα αγόρασε σταθμό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την "Τηλεόραση Μυτιλήνη"».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θανατηφόρο σχόλιο από την Ντέπυ Γκολεμά στον Ελεύθερο Τύπο:

Α, δεν σας τα είπαμε τα νέα! Μετά την τηλεόραση της Μυτιλήνης, που αγόρασε ο Σταμάτης Μαλέλης, πήρε και το 15% του CNN. Το ξέρουμε ότι ο μήνας έχει 14 Απριλίου, αλλά το έθιμο κρατάει 40 μέρες...