Τρίτη 15 Απριλίου 2008

ΣΚΑΪ και Γιάννα σημαδεύουν Σουφλιά

Ελεύθερος Τύπος, 15 Απριλίου 2008

Μετά τον ΣΚΑΪ, που τα δύο πρώτα θέματα στο χθεσινό του κεντρικό δελτίο αφορούσαν το αυθαίρετο που χτίζει ο υπουργός ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Γιώργος Σουφλιάς (Διπλή πολιτική φίμωση και Πέπλο σιωπής) και ο Ελεύθερος Τύπος προβάλλει πρωτοσέλιδα το θέμα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αλαφούζου ξεκίνησε το δελτίο με τη «φίμωση Τατούλη για της υποθέσεις Σουφλιά, Κυριακού και Alter» και συνέχισε με τη διενέργεια ελέγχου που ζήτησε ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής, ενώ και ο Πέτρος Τατούλης μίλησε στο δελτίο. Η εφημερίδα της Γιάννας Αγγελοπούλου επικεντρώνει στην παρέμβαση του Λεωνίδα Κουρή και στην απόρριψη της αίτησης Σουφλιά από την πολεοδομία Μαρκόπουλου.

Οι δύο όμιλοι συμβαδίζουν στη θέση που παίρνουν για σημερινά επιχειρηματικά μέτωπα, όπως ο πόλεμος που κήρυξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και η κόντρα των κατασκευαστικών εταιρειών για τα δημόσια έργα. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι η στάση των media υπέρ ή κατά του Σουφλιά (και του εκάστοτε ΥΠΕΧΩΔΕ) καθορίζεται συνήθως από τη μοιρασιά των δημόσιων έργων στις κατασκευαστικές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: