Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Τον έσωσε ο σεισμός

Ο σεισμός στην Αχαΐα προκάλεσε φθορές στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, όπως την κατάρρευση της ψευδοροφής στο Κακουργιοδικείο του δευτέρου ορόφου, με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστό χθες προκειμένου να ελεγχθεί η στατική επάρκειά του. Έτσι αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη για χθες δίκη του διευθύνοντα Συμβούλου του Patra TV Γιώργου Ντόκου, που κατηγορείται για την απαγόρευση εισόδου που επέβαλλε στους εργαζόμενους του σταθμού την περασμένη Παρασκευή.

Ο Γιώργος Ντόκος παραμένει άφαντος, όπως επίσης και τα οχήματα του καναλιού, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του σταθμού να χρησιμοποιούν βαν αθηναϊκού σταθμού για να καλύψουν τα ρεπορτάζ του σεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα διεξάγονται στην Αθήνα διαπραγματεύσεις για την πώληση του σταθμού σε υποψήφιο αγοραστή και οι 28 εργαζόμενοι φοβούνται ότι ενδεχόμενο νέο ναυάγιο θα οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο του καναλιού. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης του σταθμού, εφοπλιστής Αδαμάντιος Πολέμης, έχει βουλιάξει αρκετά deals στο παρελθόν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που την τελευταία στιγμή τους έδωσε πλάνα το κανάλι της Εκκλησίας της Πάτρας"ΛΥΧΝΟΣ" απ 'ότι είδα το μικρόφωνο και είχαν πλάνα από τα συντρίμια!! Ένδειξη αλληλεγγύης από τα υπόλοιπα τοπικά μέσα της περιοχής, προφανώς!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι,το είδα κ εγω. Ο φίλος, στην ανάγκη φαίνεται!!!λέτε να το γυρίσει σε δημοσιογραφικο το κανάλι της Εκκλησίας?? Τουλάχιστον θα είναι αντικειμενικοι!!!!