Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Η έκτη αίσθηση του ANT1


I see dead people...

Ως επιβεβαιωμένη μετέδωσε ο ANT1 την Κυριακή στο κεντρικό του δελτίο την είδηση ότι οι νεκροί από τον σεισμό δεν είναι δύο αλλά τέσσερις. Την είδηση μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Περιοχή, Κωνσταντίνος Φλαμής, που είναι ταυτόχρονα ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του πατρινού καναλιού SuperB και εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Κόσμος της Πάτρας».

Ο Φλαμής υποστήριξε ότι γνωρίζει τα ονόματα των δύο επιπλέον νεκρών, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος επανέλαβε αρκετές φορές την «αποκλειστική» πληροφορία, η οποία μεταδιδόταν καθ' όλη τη διάρκεια του δελτίου του ANT1 στα «super» του δελτίου. Στα επόμενα δελτία, χωρίς κάποια εξήγηση ή δικαιολογία, ο αριθμός των νεκρών μειώθηκε και πάλι στους δύο.

Στο μέτωπο της AGB, ο ΑΝΤ1 την Κυριακή, αν και ήταν το μόνο κανάλι που επιστράτευσε τον κεντρικό του παρουσιαστή για την παρουσίαση του δελτίου, βρέθηκε στην προτελευταία θέση, ξεπερνώντας μόνο το δελτίο(?) του Star. Και τη Δευτέρα, το δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου βρέθηκε στην προτελευταία θέση με μονοψήφιο ποσοστό (9.9%), ξεπερνώντας μόνο τις ειδήσεις του Alpha (6.7%).

Δεν υπάρχουν σχόλια: