Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Η απάντηση του Φοίβου Καρζή

Πριν δυο βδομάδες αναρωτιόμασταν γιατί ο Φοίβος Καρζής σταμάτησε να ανανεώνει το blog του μετά τη μετεγγραφή του στο δυναμικό του City 99.5. Οφείλουμε λοιπόν να δημοσιεύσουμε και την απάντησή του:

Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι... (και όχι πέρυσι, όπως είχε συμβεί στον Τέννεση Ουίλλιαμς) το παρόν μπλογκ βρέθηκε στις συμπληγάδες του καπιταλισμού και ατύχησε...

Δεν πρόλαβε καν να πει ένα "γεια" (αγενέστατο!), ούτε ένα τραγούδι πριν βουτήξει στο Ζάλογγο της εργασιοθεραπείας. Έστω τώρα μια καθυστερημένη και ανεπίκαιρη εξήγηση.

Όπως ίσως γνωρίζουν οι τακτικότεροι από τα κυβερνοστίφη (λέμε τώρα...) των επισκεπτών, οι αναρτήσεις προέρχονταν από το τακτικό ημερήσιο σχόλιο μιας ομότιτλης με το μπλογκ ραδιοφωνικής εκπομπής. Με την αποχώρηση από τον 9.84, εκπομπή δεν υπάρχει και σχόλιο δεν γράφεται. Καμμία δύναμη σε αυτό τον κόσμο δεν είναι ισχυρότερη από την πρωινή ενύπνια οκνηρία, ιδιαίτερα εάν την προηγουμένη έχεις περάσει 12 έως 14 ώρες ξέφρενης διασκέδασης στο γραφείο. Mea culpa, mea maxima culpa.

Τα άσχημα νέα τώρα. Η εκπομπή (ελπίζω ότι) θα ξαναρχίσει το Σεπτέμβρη στο ραδιοσταθμό Σίτυ 99,5 - και οι αναρτήσεις θα ξαναρχίσουν τακτικές καθημέραν.

Εν τω μεταξύ θα γράφω μερικές γραμμές ατάκτως και αραιά. Για όσους, όμως, έχουν μια σπάνια γενετική προδιαγραφή που τους ωθεί στην ανάγνωση δύσπεπτων, μη θερινών κειμένων, θα αναρτώ ένα link για όσα άρθρα δημοσιεύω στον Ελεύθερο Τύπο. Ιδού η αρχή, με θέμα τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και την κρίση του δικομματισμού (εξαιρετικό θέμα για σαββατοκύριακο στην παραλία...).

Δεν υπάρχουν σχόλια: